aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα«Κλείδωσε» ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας μετά το Μουντιάλ!

«Κλείδωσε» ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας μετά το Μουντιάλ!

Μετά από 6,5 χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας, ο Τίτε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και η «σελεσάο» να αλλάξει σελίδα.

Ο 61χρονος τεχνικός ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, θα αποχωρήσει από την ομάδα και η ομοσπονδία της Βραζιλίας φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με όσα αναπαράγει το «Globo Esporte», ο Μάνο Μενέσες αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της «σελεσάο», αφήνοντας τον πάγκο της Ιντερνασιονάλ για λογαριασμό της χώρας του.

Πρόκειται για έναν τεχνικό με πολλές παραστάσεις και εμπειρία, που αρέσκεται να χρησιμοποιεί το 4-2-3-1 και ταιριάζει στο προφίλ της Βραζιλίας. Μάλιστα, ξέρει καλά τα πράγματα μέσα στα αποδυτήρια αφού έχει περάσει εκ νέου από την ομάδα για μια διετία (2010-12).

Προς το παρόν, η ομοσπονδία της χώρας αλλά και οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ διαψεύδουν τα σενάρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ