aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα«Κάζο» για την Αρμενία, έχασε την ευκαιρία να... πλησιάσει το όνειρο!

«Κάζο» για την Αρμενία, έχασε την ευκαιρία να… πλησιάσει το όνειρο!

Τεράστιο κάζο για την Αρμενία! Η ομάδα του Χοακίν Καπαρός τα έκανε… μαντάρα, μένοντας στο 1-1 με το Λιχτενστάιν και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο το «όνειρο» και την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του 10ου ομίλου, με την πρώτη να οδηγεί απευθείας στο Μουντιάλ του Κατάρ και τη δεύτερη στα μπαράζ για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022!

Στο 45+5 ο Μκιταριάν άνοιξε το σκορ για την Αρμενία ύστερα από εκτέλεση πέναλτι, με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, να φτιάχνουν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά να μη τις μετουσιώνουν σε ένα δεύτερο γκολ και τελικά να το πληρώνουν.

Ήταν στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν το Λιχτενστάιν έφερε το ματς στα ίσα με τον Φρικ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους Αρμένιους.

Κάπως έτσι, η Αρμενία έχασε την ευκαιρία να ανέβει προσωρινά στην κορυφή προσπερνώντας την Γερμανία, αλλά κυρίως δεν κατάφερε να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από Ρουμανία και Βόρεια Μακεδονία, οι οποίες κοντράρονται σε λίγη ώρα στα Σκόπια, ελπίζοντας πως θα… αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνει η ομάδα του Καπαρός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ