aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Καλό μήνα… Μουντιάλ με Stoiximan!

Το καλοκαίρι μπήκε και… αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό! Είναι διαφορετικό γιατί είναι καλοκαίρι Μουντιάλ! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, έχει μπει από καιρό σε ρυθμούς Μουντιάλ για να σας προσφέρει τις καλύτερες και περισσότερες και στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς! Στην Stoiximan μπορείτε να βρείτε αποδόσεις για το νικητή της διοργάνωσης. Η Βραζιλία έχει απόδοση 5.00, η Γερμανία 5.60, η Ισπανία 7.20, η Γαλία 7.60, η Αργεντινή 9.00 και το Βέλγιο 12.50! Την Αγγλία θα τη βρείτε στο 19.00, την Πορτογαλία στο 28.00 και την Ουρουγουάη στο 32.00.

Μπορείτε επίσης να έχετε διπλή επιλογή. Αν πιστεύετε ότι θα πάρει το Μουντιάλ η Βραζιλία ή η Γερμανία, η απόδοση είναι 2.70. Η Γερμανία ή η Ισπανία; Απόδοση 3.10! Η Αργεντινή ή η Βραζιλία; Απόδοση 3.20!

Από ποιο όμιλο θα προέρχεται ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής; Από τον πρώτο απόδοση 17.00, από τον δεύτερο απόδοση 5.50, από τον τρίτο απόδοση 6.00, από τον όγδοο απόδοση 22.00! Αν προβλέπετε ότι θα κατακτήσει το Μουντιάλ ομάδα που δεν το έχει ξαναπάρει, η απόδοση είναι 4.20!

Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις εδώ.

Στην Stoiximan μπορείτε επίσης να βρείτε άπειρα ειδικά στοιχήματα για τη διοργάνωση (δείτε αναλυτικά εδώ), αλλά και αποδόσεις για τα παιχνίδια της πρεμιέρας, τη στιγμή που το Μουντιάλ κάνει σέντρα στις 14 Ιουνίου (δείτε αναλυτικά εδώ).

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση. Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που θα ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ