aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΚαλεί τον Ρονάλντο ν’ αφήσει το Μουντιάλ η αδερφή του: «Έλα σπίτι, που δεν σου...

Καλεί τον Ρονάλντο ν’ αφήσει το Μουντιάλ η αδερφή του: «Έλα σπίτι, που δεν σου δείχνουν αχαριστία»

Κάλεσμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο να παρατήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και να γυρίσει σπίτι του έκανε η Κάτια Αβέιρο!

Μετά το ποστάρισμα της συντρόφου του, Χεορχίνα Ροντρίγκες (με το οποίο άφηνε αιχμές για το γεγονός ότι έμεινε στον πάγκο με την Ελβετία) η αδερφή του έκανε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα στο instagram.

Κατηγορώντας λοιπόν πολλούς συμπατριώτες της γι’ αχαριστία, του ζητάει να εγκαταλείψει την εθνική και το Μουντιάλ (συμπληρώνοντας ότι θα είναι δίπλα του σε ό,τι και αν επιλέξει).

Αναλυτικά η ανάρτηση
«Η Πορτογαλία νίκησε. Δόξα τω Θεώ. Νέα ταλέντα έλαμψαν. Καταπληκτικό. Θα κερδίσουμε το τρόπαιο; Το πιστεύω!

Στο γήπεδο όμως φώναζαν για τον Ρονάλντο και όχι επειδή νικούσε η Πορτογαλία. Και δεν είμαι εγώ εκείνη που το λέει αυτό. Όλος ο κόσμος το είδε.

Αναρωτιέμαι γιατί.

«Είμαι χαρούμενη που νίκησε η Πορτογαλία (την έχω δει να νικά τόσες πολλές φορές).
Ακόμα κι αυτό όμως δεν ακυρώνει τη μικρότητα ενός μεγάλου μέρους του πορτογαλικού λαού. Και αυτό δεν είναι σωστό επειδή συνεχίζουν να καταριούνται, συνεχίζουν να προσβάλλουν και να είναι αχάριστοι.

Είμαι τόσο λυπημένη με αυτά που διαβάζω και ακούω, όχι εδώ στο Κατάρ, αλλά στη χώρα μου. Στη χώρα του. Πραγματικά λυπημένη…

Και το ήθελα τόσο πολύ. Πραγματικά ήθελα να γυρίσει σπίτι, ν’ αφήσει την εθνική ομάδα και να καθίσει δίπλα μας, ώστε να τον αγκαλιάσουμε και να του πούμε ότι όλα είναι καλά. Να του θυμίσουμε τι έχει κατακτήσει και από τι σπίτι προέρχεται.

Πραγματικά ήθελα να μην πάει ξανά εκεί, αρκετά έχουμε υποφέρει (δεν θα μάθουν ποτέ πόσο). Οι μικροί δεν θα συνειδητοποιήσουν ποτέ πόσο τεράστιος είσαι. Έλα στο σπίτι σου. Εκεί που σε καταλαβαίνουν, εκεί που σε αγκαλιάζουν όπως πάντα. Εκεί όπου σου δείχνουν ευγνωμοσύνη και όχι την αχαριστία.

Σ’ ευχαριστώ, Ρονάλντο.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.

Το θέλω τόσο πολύ. Ό,τι και να αποφασίσεις όμως, είμαστε μαζί σου. Μέχρι τον θάνατο.

Σε ευχαριστώ»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ