aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΙνφαντίνο: «Η καλύτερη φάση ομίλων στην ιστορία... όλες οι ομάδες ισοδύναμες»

Ινφαντίνο: «Η καλύτερη φάση ομίλων στην ιστορία… όλες οι ομάδες ισοδύναμες»

Την εξέλιξη του Μουντιάλ στο Κατάρ κλήθηκε να σχολιάσει ο Τζιάνι Ινφαντίνο, με τον ίδιο να δηλώνει πως επρόκειτο για την καλύτερη φάση ομίλων στην ιστορία της διοργάνωσης, συμπληρώνοντας πως όλες οι ομάδες των προημιτελικών είναι ισοδύναμες.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της FIFA για τους ομίλους δήλωσε:
«Είδα όλα τα παιχνίδια και μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη φάση ομίλων στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πράγμα που κάνει τη συνέχεια του Μουντιάλ πολλά υποσχόμενη».

Για την προημιτελική φάση και τα «νοκ-αουτ» παιχνίδια:
«Δεν υπάρχουν πια μικρές ομάδες, όπως ούτε μεγάλες ομάδες. Το επίπεδο είναι αρκετά ισοδύναμο. Επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία υπήρξε τουλάχιστον μια ομάδα από κάθε ήπειρο στη «νοκ-αουτ» φάση. Εκεί όπου είδαμε μάλιστα 28 τέρματα σε μόλις οκτώ παιχνίδια. Η υψηλότερη επίδοση σε φάση των «16» από το 1986».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ