aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΗΑΕ - Αργεντινή 0-5: Ξεμούδιασμα με κέφια πριν από το Μουντιάλ (vids)

ΗΑΕ – Αργεντινή 0-5: Ξεμούδιασμα με κέφια πριν από το Μουντιάλ (vids)

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε τη φιλική της αναμέτρηση απέναντι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η Αργεντινή, η οποία επιβλήθηκε των γηπεδούχων με 5-0 και έδειξε… ορεξάτη πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένα ημίχρονο αρκούσε για την Αλπισελέστε να σκορπίσει στους πέντε ανέμους την αντίπαλό της, με τους Ντι Μαρία και Μέσι να βγάζουν… γούστα και να οδηγούν το σύνολο του Σκαλόνι σε ακόμα μια άνετη νίκη.

Τον χορό των γκολ πάντως άνοιξε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Χουλιάν Αλβάρες, για το 1-0 μόλις στο 17΄, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Ντι Μαρία με φανταστικό βολέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Στο 36΄μάλιστα ο επιθετικός της Γιουβέντους πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα αφού πρωτίστως φρόντισε να… εκθέσει ολόκληρη την αντίπαλη άμυνα με εντυπωσιακή ενέργεια, ενώ λίγο αργότερα πήρε τη σκυτάλη ο Μέσι για το 4-0 με φανταστικό τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Κορέα στο 60΄, με την Αργεντινή να σφραγίζει μια άνετη νίκη και να δείχνει πανέτοιμη για το ταξίδι της στα γήπεδα του Κατάρ.

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Μαρτίνες, Φόιθ, Οταμέντι (46΄Πετσέλα) , Μαρτίνες, Ακούνια (46΄Κορέα), Παρέδες (75΄Ροντρίγκες), Ντε Πολ, Μακ Άλιστερ (46΄Μοντιέλ), Ντι Μαρία (46΄Μολίνα), Μέσι, Αλβάρες (51΄Φερνάντες).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ