aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Η κοκαΐνη στερεί το Μουντιάλ στον Γκερέρο

Η κοκαΐνη στερεί το Μουντιάλ στον Γκερέρο

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είχε τιμωρηθεί με έξι μήνες τιμωρία εκτός γηπέδων για χρήση κοκαΐνης, όμως η συγκεκριμένη ποινή αυξήθηκε σε 14 μήνες, πράγμα που σημαίνει πως ο Γκερέρο θα χάσει την ποδοσφαιρική «γιορτή» του ερχόμενου καλοκαιριού, μετά τη σχετική απόφαση του CAS.

Ο Γκερέρο είχε βρεθεί «θετικός» μετά το ματς του προκριματικού ομίλου της Λατινικής Αμερικής κόντρα στην Αργεντινή τον περασμένο Οκτώβριο και αρχικά η FIFA τον τιμώρησε με ένα χρόνο, ποινή η οποία έπεσε στο εξάμηνο μετά την έφεση που υποβλήθηκε και ουσιαστικά ολοκληρώθηκε εδώ και ένα δεκαήμερο.

Όμως, το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης ανακοίνωσε ότι ενέκρινε ως ένα βαθμό την προσφυγή του παγκόσμιου οργανισμού αντιντόπινγκ που είχε ζητήσει μεγαλύτερη ποινή στον 34χρονο μέσο της Φλαμένγκο.

Έτσι, η επιτροπή αποφάσισε ότι ο παίκτης «υπέπεσε σε σφάλμα από αμέλεια, έστω κι αν δεν ήταν σημαντικό και ότι θα μπορούσε να λάβει κάποια μέτρα που θα τον εμπόδιζαν από το να παραβεί τη νομοθεσία περί ντόπινγκ».

Επίσης, η επιτροπή «έκρινε ότι η αρμόζουσα ποινή θα ήταν αυτή των 14 μηνών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ