aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΗ FIFA θα αναλύσει το πρώτο γκολ της Πορτογαλίας για να αποφασίσει τον σκόρερ

Η FIFA θα αναλύσει το πρώτο γκολ της Πορτογαλίας για να αποφασίσει τον σκόρερ

Σύμφωνα με το O Jogo, η τεχνική επιτροπή της FIFA θα εξετάσει και θα αναλύσει το πλάνο του πρώτου γκολ κόντρα στην Ουρουγουάη για να καθορίσει εάν σκόρερ ήταν τελικά όντως ο Μπρούνο Φερνάντες ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το πρώτο γκολ της Πορτογαλίας απέναντι στην Ουρουγουάη (2-0) στο 54′ το πιστώθηκε ο Μπρούνο Φερνάντες, αν και αρχικά, υπήρξε μία σύγχυση, καθώς χρειάστηκε αρκετή ώρα για να μάθουμε τον σκόρερ.

Κι αυτό, γιατί ο Φερνάντες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετάγεται στην πορεία της μπάλας, αλλά να μην είναι ευκρινές αν τελικά την ακούμπησε πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0. Τελικά, η FIFA έχρισε σκόρερ τον Φερνάντες.

Ωστόσο, δημοσίευμα της πορτογαλικής O Jogo αναφέρει πως η τεχνική επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα ελέγξει και θα αναλύσει ξανά το πλάνο του γκολ με περισσότερες λεπτομέρειες, προκειμένου να αποφασίσει ποιος πραγματικά σημείωσε το πρώτο γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ