aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018«Η FIFA πρότεινε έδρα για τα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής και την Αθήνα»

«Η FIFA πρότεινε έδρα για τα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής και την Αθήνα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ουρουγουάη η FIFA πρότεινε στην Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής να γίνουν οι αγώνες των προκριματικών σε ευρωπαϊκές πόλεις, συμπεριλαμβάνοντας και την Αθήνα σε αυτές

Οι αγώνες για την 5η και την 6η αγωνιστική των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ του 2022 είναι πιθανό να γίνουν σε ευρωπαϊκό έδαφος. Και ενδεχομένως κάποιοι να γίνουν και στην Ελλάδα.

Αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμά της η εφημερίδα της Ουρουγουάης “Ovacion”, αναφέροντας ότι η FIFA πρότεινε στην Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής (CONMEBOL) να διεξαχθούν οι αγώνες των προκριματικών σε ευρωπαϊκές πόλεις, προτείνοντας την Αθήνα, το Βουκουρέστι και την Βουδαπέστη. Ο λόγος είναι ότι αν οι διεθνείς των ευρωπαϊκών ομάδων ταξιδέψουν στην Λατινική Αμερική, τότε όταν επιστρέψουν θα πρέπει να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα για 10 ημέρες λόγω του πρωτοκόλλου κορονοϊού, κάτι που δεν επιθυμούν οι σύλλογοι.

Η πρόταση θεωρείται ρηξικέλευθη, ωστόσο το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να τεθεί σε συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους Προέδρους των 10 Ομοσπονδιών της CONMEBOL να καλούνται να πάρουν μία σημαντική απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ