aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΗ εθνική Βραζιλίας πάει Κατάρ με... 5,5 τόνους αποσκευές!

Η εθνική Βραζιλίας πάει Κατάρ με… 5,5 τόνους αποσκευές!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και η εθνική ομάδα της Βραζιλίας ετοιμάζεται να ταξιδέψει αρχικά για το Τορίνο, όπου θα κάνει μίνι προετοιμασία πέντε ημερών και εν συνεχεία για την Ντόχα.

Πίσω από τη «σελεσάο» θα βρίσκεται επιτελείο 74 ατόμων, με το Globo Esporte να αποκαλύπτει ότι οι συνολικές αποσκευές των Βραζιλιάνων θα είναι 300 βαλίτσες και… 5,5 τόνοι!

Από είδη ρουχισμού και φάρμακα μέχρι… 30 κιλά αλεύρι, η Ομοσπονδία της χώρας έχει φροντίσει ώστε να μην λείψει τίποτα από τους παίκτες του Τίτε, με το υλικό μάλιστα να είναι και ενάμιση τόνο ελαφρύτερο σε σχέση με το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Κι αυτό γιατί στη χώρα της βορειοανατολικής Ευρώπης επικρατούσαν πιο κρύες καιρικές συνθήκες, συνεπώς χρειάζονταν περισσότερα ρούχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ