aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΗ άγνωστη κόρη του Πελέ που ο Βραζιλιάνος δεν αναγνώρισε ποτέ αλλά συμπεριέλαβε στη διαθήκη...

Η άγνωστη κόρη του Πελέ που ο Βραζιλιάνος δεν αναγνώρισε ποτέ αλλά συμπεριέλαβε στη διαθήκη του

Όταν ο Πελέ είχε συνευρεθεί ερωτικά με την καθαρίστρια του σπιτιού του το 1964, πιθανότατα δεν περίμενε ότι εννέα μήνες αργότερα θα γεννιόταν ένα κορίτσι, η Σάντρα Ρετζίνα.

Και όντως, ο Βραζιλιάνος θρύλος δεν αναγνώρισε ποτέ τη γυναίκα σαν κόρη του, παρότι είχε διενεργηθεί τεστ DNA που αποδείκνυε ότι αποτελούσε παιδί του.

Η Σάντρα έφυγε από τη ζωή το 2006 μετά από μάχη με τον καρκίνο, χωρίς να ξέρει ότι 16 χρόνια αργότερα, όταν ο πατέρας της θα πέθαινε κι αυτός, θα τη συμπεριλάμβανε στη διαθήκη του – αποδεχόμενος, ουσιαστικά, ότι ήταν αίμα του!

Μάλιστα, μία ημέρα πριν φύγει από τη ζωή ο Βραζιλιάνος θρύλος, τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο τα εγγόνια του, οι δύο γιοι της Σάντρα, που αναμένεται να κληρονομήσουν το κομμάτι της μητέρας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ