aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Goal-Goal το Κολομβία-Αγγλία στο 2.20 στην BET ON ALFA

Goal-Goal το Κολομβία-Αγγλία στο 2.20 στην BET ON ALFA

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς βγαίνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια μέσα από τα ζευγάρια Σουηδία-Ελβετία στις 17:00 και Κολομβία-Αγγλία στις 21:00.

Αγώνες που προσφέρονται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις, τις οποίες μπορείτε να κάνετε online στο www.betonalfa.com.cy, Καθώς και στα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια. Επίσης η Bet on Alfa συνεχίζει να προσφέρει για όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου την πρωτοποριακή επιλογή Build & Bet, μέσα από την οποία μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών για τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

17:00   ΣΟΥΗΔΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ

Δύο ομάδες που έκαναν αίσθηση στην πρώτη φάση της διοργάνωσης θα τεθούν αντιμέτωπες για μια θέση στην οκτάδα. Δεν ξεχωρίζει κάποια σαν πολύ μεγάλο φαβορί με την Ελβετία να προβάλλει σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη με απόδοση 2.60. Στο 3.00 είναι η απόδοση για νίκη της Σουηδίας και στο 2.85 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 2.65 προσφέρεται το over 2.5 goals και στο 1.45 το under 2.5 goals, ενώ αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση είναι 2.15.

Η πρόκριση της Ελβετίας έχει απόδοση 1.80 και η πρόκριση της Σουηδίας 2.00. O Γιόζιπ Ντρίμιτς με απόδοση 6.90, ο Μάριο Γκαβράνοβιτς με 7.10, ο Χάρις Σεφέροβιτς με 7.30 και οι Σακίρι και Μπέργκ με 7.40 προβάλλουν σαν οι επικρατέστεροι ποδοσφαιριστές για να σκοράρουν τον πρώτο γκολ του αγώνα.

21:00   ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ

Μεγάλο ζευγάρι με τους Άγγλους να παρουσιάζονται σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη με απόδοση 2.05. Η νίκη της Κολομβίας προσφέρεται από την Bet on Alfa στο 3.95, ενώ στο 3.05 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Αν πιστεύετε ότι το ματς θα πάει over 2.5 goals, η απόδοση είναι 2.55, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.50, ενώ η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 2.20.

Η Αγγλία με απόδοση 1.55 είναι φαβορί για την πρόκριση, ενώ η απόδοση για να πάρει την πρόκριση για τους «8» η Κολομβία είναι 2.55. Το βαρύ πυροβολικό της Αγγλίας Χάρι Κέιν με απόδοση 4.00 είναι το φαβορί για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, ενώ ακολουθεί ο Τζέιμι Βάρντι με 5.80, ο Μάρκους Ράσφορντ με 6.80 και ο Ρανταμέλ Φαλκάο με 6.90.

Μπορείτε επίσης να βρείτε στην Bet on Alfa αποδόσεις για την κάθε ομάδα, όσον αφορά τη μέθοδο με την οποία θα έρθει η πρόκριση.

Από την BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ