aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΓαλλία χωρίς έλεος, πάει Κατάρ με «πάρτι» του Εμπαπέ στο... σπίτι του! (vid)

Γαλλία χωρίς έλεος, πάει Κατάρ με «πάρτι» του Εμπαπέ στο… σπίτι του! (vid)

Γαλλία χωρίς… έλεος!

Οι «τρικολόρ» πετούσαν… φωτιές απέναντι στο Καζακστάν, το οποίο ισοπέδωσαν 8-0 στο «Παρκ ντε Πρενς», με αποτέλεσμα να «κλειδώσουν» την πρωτιά του τέταρτου ομίλου και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Γάλλων ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ένιωθε σαν στο… σπίτι του στην έδρα της Παρί. Ο διεθνής επιθετικός σημείωσε τέρματα για το συγκρότημα του Ντεσάν, κάνοντας μάλιστα το χατ τρικ από το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα από το 6’ μέχρι το 32’. Από ‘κει και πέρα, ο ίδιος έβαλε και το κερασάκι στην… τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 87ο λεπτό.

Δύο γκολ πέτυχε ο Μπενζεμά (55’ και 59’) και από ένα ο Ραμπιό και ο Γκριζμάν, με πέναλτι στο 84’. Επίσης, στο 72’ σκόραρε και ο Ντιαμπί, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε από το VAR, λόγω οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Η 9η αγωνιστική

Βοσνία-Φινλανδία 1-3
(69’ Μέναλο – 29’ Φορς, 50’ Λουντ, 73’ Ο’Σόνεσι)
Γαλλία-Καζακστάν 8-0
(6’, 12’, 32’, 87’ Εμπαπέ, 55’, 59’, Μπενζεμά, 75’ Ραμπιό, 84’ πεν. Γκριζμάν)

Η τελευταία 10η αγωνιστική
Τρίτη 16/11
Βοσνία-Ουκρανία (21:45)
Φινλανδία-Γαλλία (21:45)


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ