aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΦυλάκιση σε κάτοικο του Κατάρ που δήλωσε τη συμπαράστασή του στους εργάτες του Μουντιάλ

Φυλάκιση σε κάτοικο του Κατάρ που δήλωσε τη συμπαράστασή του στους εργάτες του Μουντιάλ

Σοκαριστικά στοιχεία βγήκαν στη δημοσιότητα προ ημερών όταν μέσω δημοσιεύματος έγινε γνωστό πως περίπου 15.000 ξένοι εργάτες έχουν σκοτωθεί στα έργα για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ωστόσο, την ίδια ώρα σοκάρει και μία νέα είδηση που έρχεται ξανά από το Κατάρ και αφορά παρόμοιο λόγο.

Ο Άμπντουλα Ιμπαΐς είχε δηλώσει ανοιχτά την συμπαράστασή του στους ξένους εργάτες που πηγαίνουν στο Κατάρ να δουλέψουν στα γήπεδα, αφού πάρα πολλοί έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ γενικότερα δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Στο Κατάρ, όμως, είναι γνωστό πως δεν υπάρχει ελευθερία λόγου, ούτε και πως οι κάτοικοι έχουν αρκετά δικαιώματα. Κάπως έτσι, ένα δικαστήριο της χώρας κάλεσε σε δίκη τον κάτοικο του Κατάρ και αποφάσισε να τον τιμωρήσει με ποινή φυλάκισης τριών ετών!

Η φυλάκιση του Άμπντουλα Ιμπαΐς έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε πολλές χώρες, αλλά και στην FIFA, η οποία καλείται επιτέλους να αντιδράσει στα όσα παράλογα και τραγικά συμβαίνουν στο Κατάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ