aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΦραπάρ: «Όταν είσαι γυναίκα διαιτητής υπάρχει περισσότερη πίεση»

Φραπάρ: «Όταν είσαι γυναίκα διαιτητής υπάρχει περισσότερη πίεση»

Η Στέφανι Φραπάρ θα είναι η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία του Μουντιάλ, με την ίδια λίγες ώρες πριν την ιστορική αυτή στιγμή να μιλά για τη συγκεκριμένη θέση και τη πίεση που τη διακατέχει όταν καταλαμβάνεται από μια γυναίκα

«Ξέρουμε ότι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για τις γυναίκες, όμως πιστεύω ότι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ευκαιρία για να τις βοηθήσουμε. Γνωρίζουμε την πίεση, αλλά νομίζω ότι δεν θα αλλάξουμε τους εαυτούς μας, θα είμαστε ήρεμες και συγκεντρωμένες. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα ΜΜΕ, συγκέντρωση μόνο στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές προσδοκίες, ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά έχουμε εμπειρία. Έκανα πολλά παιχνίδια με υψηλής σημασίας, οπότε με όλη αυτή την εμπειρία θα είμαι έτοιμη για τους αγώνες».

Ενώ σχετικά με τον ντόρο για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ δήλωσε:

«Όταν επιλέγεσαι για το Μουντιάλ πως μπορείς να πεις δε θα πάω; Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο»

Η Φράπαρ θα είναι η διαιτητής στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Κόστα Ρίκα και Γερμανία για τη τελευταία αγωνιστική του πέμπτου γκρουπ (01/12 21:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ