aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Φαβορί ο Μίτσελ για αντί-Λοπετέγκι στην εθνική Ισπανίας

Φαβορί ο Μίτσελ για αντί-Λοπετέγκι στην εθνική Ισπανίας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, Τζούλεν Λοπετέγκι, αναλαμβάνει προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις υποχρεώσεις της «φούρια ρόχα» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της ισπανικής πρωτεύουσας το μεσημέρι της Τρίτης (12/6).

Μπορεί στη χώρα της Ιβηρικής να επικεντρώνονται στην προσπάθεια της εθνικής τους ομάδας στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ 2018, αλλά έχει ξεκινήσει ήδη η συζήτηση για το διάδοχο του 51χρονου Βάσκου.

Φαβορί για την αντικατάστασή του εμφανίζεται ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ. Το όνομά του, άλλωστε, “έπαιξε” πρόσφατα και για τη διαδοχή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο των «μερένγκες», αλλά τελικά επιλέχθηκε ο Λοπετέγκι.

Ο 55χρονος εχει προπονήσει μεταξύ άλλων τη Ρεάλ Β’, τη Ράγιο Βαγιεκάνο, τη Χετάφε και τη Σεβίλλη πριν έλθει στην Ελλάδα, ενώ έπειτα ανέλαβε τις Μαρσέιγ (2015-2016) και Μάλαγα (2017-2018) αποτυγχάνοντας τόσο σε Μασσαλία όσο και σε Ανδαλουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ