aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΦαν Ντερ Φάαρτ: «Η Ολλανδία θα νικήσει εύκολα 3-0, δεν έχει καλούς συμπαίκτες ο Μέσι»

Φαν Ντερ Φάαρτ: «Η Ολλανδία θα νικήσει εύκολα 3-0, δεν έχει καλούς συμπαίκτες ο Μέσι»

Ολλανδία και Αργεντινή είναι έτοιμες την Παρασκευή (9/12 – 21:00) να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη μάχη των προημιτελικών του Μουντιάλ. Κι αν όλοι προβλέπουν μια σκληρή μάχη, ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ διαφωνεί. Ο άλλοτε διεθνής των Οράνιε υποστήριξε σε δηλώσεις του πως οι συμπατριώτες του θα ξεπεράσουν με ευκολία το εμπόδιο της Αλμπισελέστε και ανέφερε πως οι συμπαίκτες του Λιονέλ Μέσι δεν έχουν καμία σχέση με τον 35χρονο.

«Θα είναι εύκολο, η Ολλανδία θα κερδίσει με 3-0 την Αργεντινή. Ο Λιονέλ Μέσι σε ένα ακόμη τουρνουά δείχνει πόσο σπουδαίος είναι, όμως δεν έχει τις αντίστοιχες βοήθειες, δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν οι συμπαίκτες του», δήλωσε αρχικά.

«Εχω παίξει κόντρα κόντρα στον Μέσι. Δεν μπορούσες να τον πιάσεις. Ήθελες να τον κλωτσήσεις αλλά είχε ήδη φύγει. Τώρα είναι πιο αργός και περπατάει ακόμα περισσότερο, αλλά μπορεί ακόμα να δώσει αυτή την κρίσιμη πάσα», ανέφερε στη συνέχεια για τον Αργεντίνο ενώ προσέθεσε πως: «Ο Ρονάλντο βασίζεται στο σώμα και τα γκολ του, αλλά ο Μέσι είναι περισσότερα από απλά γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ