aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΦαν Χάαλ: «Ομάδα αντεπιθέσεων η Βραζιλία, ο Μέσι δεν συμμετέχει όταν έχει τη μπάλα ο...

Φαν Χάαλ: «Ομάδα αντεπιθέσεων η Βραζιλία, ο Μέσι δεν συμμετέχει όταν έχει τη μπάλα ο αντίπαλος»

Ολλανδία και Αργεντινή θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Παρασκευή (9/12, 21:00) για μια θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Οράνιε, Λουίς Φαν Χάαλ με δηλώσεις του στην ολλανδική τηλεόραση αναφέρθηκε στην εικόνα του Λιονέλ Μέσι, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη, ο οποίος όμως δεν προσφέρει όταν η ομάδα του δεν έχει τη μπάλα.

«Ο Μέσι είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης που δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, όμως από την άλλη πλευρά δεν συμμετέχει και πολύ όταν η αντίπαλη ομάδα έχει την κατοχή. Εκεί βρίσκονται οι πιθανότητες μας και εκεί θα επενδύσουμε», ανέφερε ο πολύπειρος τεχνικός.

Ο Φαν Χάαλ μίλησε και για την εικόνα της Βραζιλίας κόντρα στη Νότια Κορέα, η οποία είναι πιθανή αντίπαλος της Ολλανδίας αν οι δυο χώρες περάσουν στα προημιτελικά. «Τους είδα. Είναι μόνο μία ομάδα αντεπιθέσεων. Βιάβασα στα ολλανδικά Μέσα ότι κυριάρχησαν, αλλά στα δικά μου μάτια είναι ομάδα αντεπιθέσεων. Μόνο η Νότιος Κορέα προσπάθησε να επιτεθεί οργανωμένα», τόνισε προπονητής των Οράνιε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ