aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΦαν Χάαλ: Οδηγίες μέσω τηλεφώνου από το καροτσάκι σε σουϊτα (vid)

Φαν Χάαλ: Οδηγίες μέσω τηλεφώνου από το καροτσάκι σε σουϊτα (vid)

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν μπορούσε να βρεθεί στον πάγκο του λόγω του ότι χρειάζεται το καροτσάκι μετά το ατύχημα που είχε κι έτσι έδινε οδηγίες μέσω τηλεφώνου από σουΐτα στο ματς της Ολλανδίας με την Νορβηγία.

Οι «οράνιε» θα βρεθούν ξανά σε Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά από το 2014, έχοντας περάσει δύσκολες περιόδους, έχοντας αναζητήσει εκ νέου τη δύναμη και την ταυτότητά τους, ωστόσο, κατάφεραν να κλείσουν μια θέση στο Κατάρ σε έναν χρόνο από τώρα.

Στο ματς με τη Νορβηγία ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν μπορούσε να είναι παρών στον πάγκο από τη στιγμή που δεν κινείται δίχως το καροτσάκι του, έπειτα και από το ατύχημα που είχε.

Έτσι, βρισκόταν σε σουΐτα του γηπέδου – το οποίο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών έπειτα και από την έξαρση των κρουσμάτων στην Ολλανδία – και έδινε τις οδηγίες σε βοηθό του στον αγωνιστικό χώρο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ