aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΈτοιμος να ξεπεράσει τον… Θεό Μαραντόνα ο Μέσι

Έτοιμος να ξεπεράσει τον… Θεό Μαραντόνα ο Μέσι

Η Αργεντινή βρίσκεται από χθες στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Παρασκευή την Ολλανδία, και όλοι ανυπομονούν να δουν αν ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του θα καταφέρουν να κάνουν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του χρυσού τροπαίου.

Πέρα από το συγκεκριμένο γεγονός, υπάρχουν και στατιστικά κίνητρα που καλείται να ξεπεράσει ο σταρ της «αλμπισελέστε», ο οποίος μετά το χθεσινό ματς με τους Αυστραλούς έχει κατά… διαβολική σύμπτωση τα ίδια νούμερα με τον σπουδαίο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά του Μέσι, έχει δημιουργήσει συνολικά τον ίδιο αριθμό ευκαιριών (67) με τον θρύλο της Αργεντινής και τον ίδιο αριθμό ευκαιριών σε κανονική ροή παιχνιδιού (48) σε Μουντιάλ.

Υπάρχει, όμως, και συνέχεια, καθώς οι δύο μεγάλοι παίκτες της Αργεντινής έχουν ακριβώς τις ίδιες επαφές στην αντίπαλη περιοχή (103) στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ