aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΕτοιμάζει βασικό τον Σάκα απέναντι στη Σενεγάλη ο Σάουθγκεϊτ

Ετοιμάζει βασικό τον Σάκα απέναντι στη Σενεγάλη ο Σάουθγκεϊτ

Φανέλα βασικού στον Μπουκάγιο Σάκα προσανατολίζεται να δώσει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο σημερινό ματς της Αγγλίας με αντίπαλο τη Σενεγάλη για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς, ο τεχνικός των «τριών λιονταριών» θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον εξτρέμ της Άρσεναλ, με έναν εκ των Ράσφορντ ή Φόντεν να μένει στον πάγκο, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει.

Κάπως έτσι, ο Πίκφορντ πιθανότατα θα βρεθεί στην εστία και οι Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Σο. Βέβαια, ο Τρίπιερ έχει και αυτός πιθανότητες για το αρχικό σχήμα αντί του Γουόκερ. Μπέλιγκχαμ, Ράις οι δύο σίγουροι στα χαφ με τον Χέντερσον να έχει προβάδισμα έναντι του Μάουντ. Ο Σάκα στο ένα άκρο, ο Ράσφορντ στο άλλο (ή ο Φόντεν) και στην κορυφή της επίθεσης ο Κέιν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ