aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΕθνική Αγγλίας: Αμφίβολος για το Μουντιάλ ο Τσίλγουελ

Εθνική Αγγλίας: Αμφίβολος για το Μουντιάλ ο Τσίλγουελ

Ανησυχία στην εθνική Αγγλίας σύμφωνα με το «BBC Sports», για το ενδεχόμενο να χάσει το Μουντιάλ ο Μπεν Τσίλγουελ που αποχώρησε με τραυματισμό στον προσαγωγό μετά τη λήξη του αγώνα της Τσέλσι απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στην νίκη-«ανατροπή» των «μπλέ», ο 25χρονος αμυντικός αγωνίστηκε ως βασικός για 90 λεπτά, όμως στο τέλος έδειχνε να πονάει αρκετά, ενώ αποχώρησε από το στάδιο με πατερίτσες.

Εμφανώς επηρεασμένος ο τεχνικός της Τσέλσι, Γκρέιχαμ Πότερ, δήλωσε: «Δεν δείχνει καλά.. είναι κρίμα που σε ένα τόσο καλό βράδυ για εμάς να του συμβαίνει αυτό, ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό θα πρέπει να δούμε την εξέταση. Είμαστε απογοητευμένοι».

Ο Μπεν Τσίλγουελ που έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στις 11 Σεπτεμβρίου του 2018, έχει αγωνιστεί 17 φορές με τα «τρία λιοντάρια», έχοντας μάλιστα σκοράρει και μια φορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ