aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα«Έρχεται κόντρα FIFA-ευρωπαϊκών συλλόγων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026»

«Έρχεται κόντρα FIFA-ευρωπαϊκών συλλόγων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026»

Ακόμα δεν τελείωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και ήδη υπάρχει προβληματισμός για εκείνο του 2026!

Το τουρνουά που θα γίνει σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό θα είναι το πρώτο με 48 ομάδες αντί 32, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να εξετάζει αρκετά σενάρια για το φορμάτ που θα επιλεχτεί.

Σύμφωνα με τους Times, επικρατέστερο φαντάζει το σενάριο των δώδεκα ομίλων των τεσσάρων ομάδων – με τους δύο πρώτους και τους οκτώ καλύτερους τρίτους να περνούν στη φάση των «32».

Κάτι που σημαίνει ότι τα ματς θα γίνουν από 64, 104, με το τουρνουά να διαρκεί τουλάχιστον 35 ημέρες – έξι περισσότερες από το φετινό!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως αναμένεται να δημιουργηθεί πρόβλημα στα εγχώρια πρωταθλήματα και στις διασυλλογικές διοργανώσεις, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην Premier League.

«Μία εβδομάδα είναι πολύ σημαντική» ανέφερε ο ανεξάρτητος σύμβουλος της Ομοσπονδίας, Άλεξ Φίλιπς, που εξήγησε πως «για τη FIFA όλα αυτά σημαίνουν περισσότερα ματς και περισσότερα χρήματα, αλλά θα είναι πρόβλημα για ομάδες, παίκτες και συνομοσπονδίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ