aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνάντια στη FIFA o Γκουαρδιόλα σχετικά με τα... μαγειρέματα

Ενάντια στη FIFA o Γκουαρδιόλα σχετικά με τα… μαγειρέματα

Την ώρα που η FIFA και ο πρόεδρος της Τζάνι Ινφαντίνο… μαγειρεύουν αλλαγές στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ξεκάθαρα άλλη άποψη και την εξέφρασε δημόσια. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία θέλει να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στο Μουντιάλ, αλλά και να καταργήσει τις ισοπαλίες.

Όλα αυτά όπως είναι φυσιολογικό θα φέρουν στα πρόθυρα της κατάρρευσης τους ποδοσφαιριστές αφού πολλοί από αυτούς θα καλούνται να δώσουν έναν υπέρογκο αριθμό αγώνων μέσα σε μία σεζόν.

Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε αρχικά: «Αυτά τα πράγματα είναι αδύνατο να συμβούν. Θα τελειώνει η σεζόν και μετά από μία εβδομάδα θα ξεκινάει το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά από τρεις εβδομάδες θα πρέπει να ξεκινήσουμε προετοιμασία πηγαίνοντας στην Κίνα, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Παίζεις κόντρα στη Μίλαν, τη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης και πρέπει να νικήσεις. Ο κόσμος απαιτεί να παίξεις καλά χωρίς προετοιμασία. Μετά επιστρέφεις και έχεις έντεκα μήνες μπροστά σου με ευρωπαϊκά Κύπελλα».

Στη συνέχεια παίρνοντας το μέρος των παικτών έριξε μία ιδέα στο «τραπέζι»: «Σκέφτομαι τους παίκτες. Χρειάζονται μία ανάσα, να κάνουν ένα διάλειμμα. Να χαλαρώσουν. Έχουμε τρεις αλλαγές τώρα. Γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε τέσσερις, πέντε ή έξι; Όλοι οι παίκτες θα συμμετέχουν περισσότερο και οι προπονητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικές τακτικές. Όλα θα γίνουν καλύτερα με αυτόν τον τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ