aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα«Έμφραγμα» για την Ουκρανία στο Καζακστάν σε ματς... θρίλερ!

«Έμφραγμα» για την Ουκρανία στο Καζακστάν σε ματς… θρίλερ!

Άλλη μία απώλεια βαθμών για την Ουκρανία, καθώς έμεινε στο 2-2 με το Καζακστάν, αυτή τη φορά στην Αστάνα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.
Μεγάλο θρίλερ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, με τους Ουκρανούς να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα στο 90+3’ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν τρία λεπτά αργότερα!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με το πολύ όμορφο τέρμα του Γιάρεμτσουκ. Στη συνέχεια, είχαν τον έλεγχο, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, το Καζακστάν έγινε πιο πιεστικό, ρίχνοντας μάλιστα και την πρώτη… προειδοποιητική βολή στο 68’, αλλά το γκολ του Αϊμπέτοφ ακυρώθηκε μέσω της χρήσης VAR. Ωστόσο, λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά δίχτυα, με τον Βαλιούλιν στο 74’ για το 1-1.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Ουκρανία ανέβασε… στροφές, άρχισε να πιέζει για το γκολ, χάνοντας τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Η λύση… βρέθηκε με τον Σίκαν στο 90+3’, ο οποίος παίρνοντας το… ριμπάουντ, έβαλα ξανά μπροστά την ομάδα του στο σκορ. Όμως, η τελευταία… κουβέντα στο ματς ανήκε στο Καζακστάν, καθώς ο Βαλιούλιν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμόρφωσε το τελικό 2-2!

Έτσι, πλέον η Ουκρανία μετράει μόνο ισοπαλίες ύστερα από τέσσερα ματς (4β.), με το Καζακστάν να παίρνει τον δεύτερο βαθμό του, μετά το 1-1 που πήρε στο Κίεβο.

Βαθμολογία 4ου ομίλου:
Γαλλία 7β.
Ουκρανία 4β.
Φινλανδία 2β.
Καζακστάν 2β.
Βοσνία/Ερζεγοβίνη 1β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ