aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΕμπαπέ: Το βασιλικό πρωτοσέλιδο της Equipe έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην Αγγλία

Εμπαπέ: Το βασιλικό πρωτοσέλιδο της Equipe έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην Αγγλία

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, που απέχει τρία ματς από το να γράψει ιστορία κατακτώντας δύο Μουντιάλ πριν κλείσει τα 24 του χρόνια, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Γαλλίας με 3-0 επί της Πολωνίας.

Όπως ήταν λογικό η Equipe δεν θα ήταν δυνατόν να μην κάνει αναφορά στο τεράστιο “όπλο” του Ντιντιέ Ντεσάμπ και των τρικολόρ.

Γι’ αυτό και το πρωτοσέλιδό της ήταν αφιερωμένο στον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, με τίτλο «God Save Notre King» δανειζόμενο από τον εθνικό ύμνο του Ηνωμένου Βασιλείου που πρόσφατα άλλαξε σε “God Save The King”, μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Κάπως έτσι, οι Γάλλοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην Αγγλία ενόψει της μεγάλης μάχης, όπου οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη θέση στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022.

L Equip

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ