aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Δικαιώθηκε και παίζει στο Μουντιάλ ο Γκερέρο!

Δικαιώθηκε και παίζει στο Μουντιάλ ο Γκερέρο!

Θετική ήταν η απάντηση του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου στο αίτημα προσωρινής αναστολής της ποινής του Πάολο Γκερέρο και ο ηγέτης του Περού θα δώσει κανονικά το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Με τον αρχηγό και φυσικό της ηγέτη θα παρουσιαστεί στα γήπεδα της Ρωσίας η Εθνική ομάδα του Περού καθώς ο Πάολο Γκερέρο έλαβε οριστική διαβεβαίωση από το CAS για προσωρινή αναστολή της ποινής αποκλεισμού που του είχε επιβληθεί και τίθεται πλέον στην διάθεση του Ρικάρντο Γκαρέκα ενόψει του κορυφαίου ραντεβού του ποδοσφαίρου.

Ο πολύπειρος στράικερ είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα για 14 μήνες καθώς σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο είχε υποβληθεί ανιχνεύτηκε στο αίμα του απαγορευμένη ουσία και ειδικότερα κοκαΐνη.

Ακολούθησε «κύμα» υποστήριξης του Γκερέρο από ποδοσφαιριστές οι οποίοι ζητούσαν την προσωρινή μη εφαρμογή της τιμωρίας του, με τον παίκτη να δίνει τον δικό του δικαστικό αγώνα και εντέλει να δικαιώνεται, μιας και θα αγωνιστεί κανονικά στο Μουντιάλ και κατόπιν θα ισχύσει η ποινή του.

Θυμίζουμε ότι το Περού συμμετέχει στο 3ο όμιλο μαζί με Δανία, Αυστραλία και Γαλλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ