aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Χάνει το Μουντιάλ ο Γκλικ

Ο τραυματισμός στον ώμο που υπέστη ο Πολωνός Καμίλ Γκλικ πιθανότατα θα επιφέρει τον αποκλεισμό του από την ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία, καθώς θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι εβδομάδες μέχρι να είναι έτοιμος να ξεκινήσει εκ νέου προπονήσεις, δήλωσε ο γιατρός της ομάδας.

«Κατά τη γνώμη μου, η κατάσταση είναι κακή… Ακόμη και αν η θεραπεία είναι μη χειρουργική, η επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης θα διαρκέσει τουλάχιστον έξι εβδομάδες», ανέφερε ο Γιάτσεκ Γιαροζέφσκι σε συνέντευξη Τύπου.

Τα στελέχη της εθνικής ομάδας, πάντως, αποφάσισαν να μην πάρουν απόφαση για τη θέση του Γκλικ στην ομάδα μέχρι την Πέμπτη, όταν οι γιατροί από το σύλλογό του (Μονακό) θα αποφασίσουν για τη θεραπεία. Νωρίτερα την Τρίτη, ο επικεφαλής της Πολωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Ζμπίγκνιεφ Μπόνιεκ, δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως ο 30χρονος αμυντικός θα πάρει μέρος στη διοργάνωση.

Ο Γκλικ τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο στην προπόνηση της Δευτέρας και ενώ ο Πολωνός ομοσπονδιακός τεχνικός, Άνταμ Ναβάλκα, τον είχε συμπεριλάβει στην τελική 23άδα που επέλεξε και υπέβαλε στη FIFA για το Μουντιάλ. Ο Ναβάλκα θα καλέσει έτσι στη θέση του τον Μάρτσιν Καμίνσκι της Στουτγκάρδης, αφού έχει αυτό το δικαίωμα μέχρι 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ