aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΧαλαρά πρώτη η Ολλανδία, «καθάρισε» άνετα το Κατάρ (vid)

Χαλαρά πρώτη η Ολλανδία, «καθάρισε» άνετα το Κατάρ (vid)

Πρώτη και άνετη στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ολλανδία!

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χααλ, χωρίς να ιδρώσει, επικράτησε άνετα 2-0 του Κατάρ, σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο με τους Χάκπο (26′) και Φρένκι Ντε Γιονγκ (49′) και τερμάτισε στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου με 7 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη δεύτερη Σενεγάλη.

Οι «οράνιε» επιβεβαίωσαν για ακόμη μία αναμέτρηση την ανωτερότητά τους και περιμένουν το βράδυ να μάθουν την δεύτερη ομάδα του 2ου ομίλου, με την οποία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη φάση των «16».

Το ματς

Οι «οράνιε» μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης απείλησαν επτά φορές την εστία τους Μπάρσαμ, ωστόσο οι Ντεπάι, Κλάασεν και Μπλιντ δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Κατάρ. Ότι δεν κατάφεραν οι συμπαίκτες του, το έκανε με ένα φανταστικό τέρμα ο Χάκπο στο 26′. Ο Ντεπάι κουβάλησε ωραία την μπάλα, μοίρασε Χάκπο, εκείνος συνεργάστηκε με τον Κλάασεν και όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας, την έστειλε στα δίχτυα με ένα πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής για το 1-0!

Από την επίτευξη του γκολ και μετά, το σύνολο του Λουίς Φαν Χάαλ έριξε αισθητά τον ρυθμό της αναμέτρησης, κυκλοφορώντας την μπάλα στο ύψος της μεσαίας γραμμής. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το 1-0 υπέρ των Ολλανδών να παραμένει.

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως ξεκίνησε για τους Ολλανδούς, με την μόνη διαφορά πως κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 49ο λεπτό ο Ντεπάι βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, ο Μπάρσαμ έκανε εκπληκτική επέμβαση, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο οποίος πολύ εύκολα πλάσαρε στην ανυπεράσπιστη εστία για το 2-0!

Οι «οράνιε« έριξαν ξανά αισθητά τον ρυθμό, και απειλούσαν ανά διαστήματα. Στο 69΄ο Μπεργκχάους σκόραρε σε κενή εστία, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε σωστά για χέρι του Χάκπο στην αρχή της φάσης.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ