aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018«Χαϊδεύει» την πρόκριση το Μεξικό, χωρίς το VAR! (vid)

«Χαϊδεύει» την πρόκριση το Μεξικό, χωρίς το VAR! (vid)

Φουλ για τους «16» το Μεξικό. Οι Λατίνοι «καθάρισαν» 2-1 τη Νότια Κορέα και με το «2×2» στον έκτο όμιλο του Μουντιάλ άγγιξαν την πρόκριση στην επόμενη φάση, ψαλιδίζοντας στο ελάχιστο τις ελπίδες της σημερινής τους αντιπάλου.

Τον δρόμο προς τη νίκη έδειξε ο Βέλα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 25’ με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Γκουαδράδο σε χέρι του Γιάνγκ έπειτα από σέντρα, ενώ ο Λοσάνο, ο οποίος εκτέλεσε τη Γερμανία λίγες ημέρες πριν, έστρωσε το 2-0 στον Τσιτσαρίτο στο 66ο λεπτό. Ο 30χρονος φορ έγραψε ιστορία με αυτόν τον τρόπο. Μείωσε ο Σον της Τότεναμ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Οσόριο έφτασε τους έξι πόντους και περιμένει το Γερμανία-Σουηδία για να δει αν θα προκριθεί από σήμερα στη νοκ-άουτ φάση.

 

Το LIVE της αναμέτρησης:

1′ Άρχισε το παιχνίδι!

1-0 το Μεξικό, από την άσπρη βούλα με τον Κάρλος Βέλα!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ, το Μεξικό προηγείται στο σκορ με 1-0.

45′ Σέντρα στην επανάληψη!

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ για το Μεξικό! 

Έπειτα από ωραία και γρήγορη επίθεση, ο Λοσάνο κουβάλησε την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή έστρωσε για τον Τσιτσαρίτο που άδειασε τον δεξιό μπακ των Ασιατών, τον Λι και πλάσαρε ωραία για το δεύτερο τέρμα της ομάδας του και το 50ο προσωπικό με την εθνική. Διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ οι Νοτιοκορεάτες για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.
Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων.
ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛ από τον Σον. Μειώνει σε 2-1 η Νότιος Κορέα!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!
Με το ένα πόδι στους «16»  της διοργάνωσης θα βρίσκεται το Μεξικό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ