aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜπρούνο Φερνάντες: «Κι εγώ νόμιζα πως σκόραρε ο Κριστιάνο»

Μπρούνο Φερνάντες: «Κι εγώ νόμιζα πως σκόραρε ο Κριστιάνο»

Ούτε ο… πραγματικός σκόρερ, Μπρούνο Φερνάντες, κατάλαβε πως τελικά δεν υπήρξε επαφή του Κριστιάνο Ρονάλντο με την μπάλα στο πρώτο γκολ της Πορτογαλίας απέναντι στην Ουρουγουάη για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Πανηγύρισα κι εγώ θεωρώντας αρχικά πως σκόραρε ο Κριστιάνο. Νόμιζα σε πρώτη φάση πως είχε ακουμπήσει την μπάλα. Η πρόθεσή μου ήταν να κάνω σέντρα. Όπως και να’ χει, είμαι χαρούμενος για τη νίκη και δεν έχει σημασία ποιος σκόραρε», τόνισε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πέτυχε το δεύτερο γκολ με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

«Ξέρουμε πως ο Κριστιάνο είναι στράικερ, ένα γκολ είναι πιο σημαντικό για έναν στράικερ, αλλά το θέμα είναι ότι πετύχαμε τον στόχο μας και προκριθήκαμε», πρόσθεσε ο Φερνάντες για τον πρώην (πλέον) συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ