aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑζάρ: «Δεν είμαι εδώ για να στέλνω πολιτικά μηνύματα, αλλά για να παίξω ποδόσφαιρο»

Αζάρ: «Δεν είμαι εδώ για να στέλνω πολιτικά μηνύματα, αλλά για να παίξω ποδόσφαιρο»

Κάθετα αντίθετος με την έκφραση αντιλήψεων και με οποιαδήποτε τοποθέτηση που δεν συνδέεται με το ποδόσφαιρο και το Μουντιάλ 2022, ακόμη και αν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, δηλώνει ο Εντέν Αζάρ.

Ο αρχηγός της εθνικής Βελγίου, κλήθηκε να σχολιάσει τη χειρονομία των παικτών της Γερμανίας που φωτογραφήθηκαν με κλειστά στόματα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση του περιβραχιόνιου «OneLove», εκφράζοντας την αντίθεσή του.

«Θα ήταν καλύτερα να μην το κάνουν και να κερδίσουν. Είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν είμαι εδώ για να στείλω ένα πολιτικό μήνυμα. Άλλοι άνθρωποι είναι πιο κατάλληλοι για να το κάνουν. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο Αζάρ για να προσθέσει:

«Δεν νιώθω άνετα να μιλάω για αυτό γιατί είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν θα ήθελα να ξεκινήσω τον αγώνα με κίτρινη κάρτα, θα ήταν ενοχλητικό για την υπόλοιπη διοργάνωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ