aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018«Αστέρια» Vs σύνολο για την πρόκριση

«Αστέρια» Vs σύνολο για την πρόκριση

Ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018, περιμένει το απόγευμα (17:00) τον νικητή της αναμέτρησης Ισπανία-Ρωσία, που θα διεξαχθεί στο Λουζνίκι της Μόσχας, για τους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης.  Ένα από τα χαρακτηριστικά του εν λόγω αγώνα, είναι πως θα αναμετρηθεί μία ομάδα γεμάτη αστέρες παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως είναι η Ισπανία, με μία ομάδα συνόλου, όπως είναι η «οικοδέσποινα» Ρωσία.

Η «φούριας ρόχας» είναι το φαβορί, παρά το γεγονός ότι σε αντίθεση με τη Ρωσία, δεν προκρίθηκε εύκολα. Ο Φερνάντο Ιέρο, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία δύο ημέρες πριν το Μουντιάλ και δείχνει να τα καταφέρνει στις ισορροπίες μεταξύ αποδυτηρίων και αγωνιστικού χώρου. Αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας στο παραδοσιακό 4-2-3-1 είναι ο «βιονικός» Ινιέστα, ενώ στην άμυνα δεσπόζουν οι Σέρχιο Ράμος και Πικέ, ενώ στην επίθεση, οι Σίλβα, Κόστα και Ισκο.

Από την πλευρά τους, οι «αμφιτρύωνες» (οι καλοί οικοδεσπότες), προκρίθηκαν με σχετική άνεση από τον όμιλο, δείχνοντας στους πρώτους δύο αγώνες ότι ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ έχει φτιάξει μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Όλοι παίζουν για όλους, δεν υπάρχουν «βεντέτες» και γενικά η Ρωσία, είναι μία ομάδα με εντυπωσιακή φυσική κατάσταση, πάθος και διάθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μέχρι να δεχθεί γκολ, οπότε εκεί αρχίζουν τα προβλήματα, όπως φάνηκε και στον αγώνα με την Ουρουγουάη. Σημαντική απώλεια, αποτελεί ο τραυματισμός στην πρεμιέρα του Αλαν Τζαγκόεφ, ο οποίος με την εμπειρία και τις ικανότητες του, έδινε κύρος και ουσία στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ