aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑργεντινή: Παίζει κανονικά με Ουρουγουάη και Βραζιλία ο Μέσι

Αργεντινή: Παίζει κανονικά με Ουρουγουάη και Βραζιλία ο Μέσι

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι με την εθνική του ομάδα στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα σε Ουρουγουάη και Βραζιλία.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο έχει αναγκάσει τον Λιονέλ Μέσι να βρεθεί στα «πιτς» αλλά και παράλληλα να απουσιάσει από παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν. Ενδεικτικό ότι φέτος μετράει οκτώ συμμετοχές με τους Παριζιάνους, έχοντας μόλις τρία τέρματα απολογισμό. Οπως φαίνεται το ξεκίνημα στη νέα του ομάδα, δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Αργεντινό αστέρα.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια της «αλμπισελέστε» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μιας και την Δευτέρα (08/11) προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Οπως αναφέρει μάλιστα και το γαλλικό Μέσο, «RMC», ο Λιονέλ Μέσι θα προλάβει να είναι έτοιμος – και μάλιστα ενδέχεται να ξεκινήσει και βασικός – για τα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας με την Ουρουγουάη το Σάββατο (13/11, 01:00) και με την Βραζιλία την Τετάρτη (17/11, 01:30), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο πάντως εξέφρασε τα παράπονά του από την πλευρά του, για την κλήση των Λιονέλ Μέσι και Λεονάρντο Παρέδες στην εθνική Αργεντινής, μιας και αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ