aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑργεντινή: Με μαγεία Ντι Μαρία έκανε άλλο ένα βήμα για το Μουντιάλ του Κατάρ

Αργεντινή: Με μαγεία Ντι Μαρία έκανε άλλο ένα βήμα για το Μουντιάλ του Κατάρ

Πέρασε ζόρια, ο Μέσι αγωνίστηκε ελάχιστα, όμως, η Αργεντινή κατάφερε να πάρει τη νίκη με το τελικό 1-0 απέναντι στην Ουρουγουάη τα ξημερώματα, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την πρόκριση για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η «αλμπισελέστε» δυσκολεύτηκε αρκετά και διέτρεξε κινδύνους από την «σελέστε», ωστόσο, χρειάστηκε ένα γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία για να πάρει όλους τους βαθμούς από την αναμέτρηση και να βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τη διοργάνωση του χειμώνα του 2022 στο Κατάρ.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ξεκίνησε στο ματς και μάλιστα μπήκε με αλλαγή μονάχα για τα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα, όταν πλέον η Αργεντινή προσπαθούσε να υπερασπιστεί το προβάδισμα που είχε πάρει από το 7ο λεπτό.

«Ορισμένες φορές απλά πρέπει να κερδίζεις» ανέφερε ο ομοσπονδιακός κόουτς των Αργεντινών, Λιονέλ Σκαλόνι. «Μπορεί να παίζεις καλά ορισμένες φορές, αλλά η νίκη πάλι τρεις βαθμούς θα σου δώσει» πρόσθεσε.

Το θετικό αποτέλεσμα έστειλε την Αργεντινή στους 28 πόντους, στο -6 από τη Βραζιλία που εξασφάλισε την πρόκριση στο Μουντιάλ. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες από τη ζώνη της Νοτίου Αμερικής προκρίνονται απευθείας και και η πέμπτη πηγαίνει σε μπαράζ. Η Ουρουγουάη είναι στους 16 πόντους και το 4ο «σκαλί», μαζί με τις Χιλή και Κολομβία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ