aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαAπόψε Ολλανδία Αργεντινή για τα προημιτελικά του Μουντιάλ

Aπόψε Ολλανδία Αργεντινή για τα προημιτελικά του Μουντιάλ

Λίγο αργότερα, στις 21:00 , η Αργεντινή τίθεται αντιμέτωπη με την Ολλανδία, σε ένα ζευγάρι που έχει μεγάλη ιστορία σε σημαντικά παιχνίδια στο Μουντιάλ.

Τώρα, οι δύο τους θα παλέψουν για μία θέση στην τετράδα και το παιχνίδι θεωρείται άκρως ισορροπημένο: Από την μία μεριά ο ενθουσιασμός μίας ομάδας που στηρίζεται σχεδόν ολοκληρωτικά στον Λιονέλ Μέσι και από την άλλη ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με έμφαση στην άμυνα και στον κυνικό τρόπο παιχνιδιού. Οι Ολλανδοί δεν έχουν εντυπωσιάσει, όμως είναι… στιβαροί στο δικό τους μισό και φυσικά έχουν την ποιότητα για να προβληματίσουν τους Λατινοαμερικάνους, οι οποίοι είχαν – σχετικά – εύκολο έργο με την Αυστραλία στην φάση των «16».

Ο Λιονέλ Σκαλόνι έχει… πονοκέφαλο σε ό,τι αφορά την αρχική ενδεκάδα, αφού οι Ροντρίγκο Ντε Πολ και Άνχελ Ντι Μαρία δεν βρίσκονται στο 100% τους. Ο πρώτος θα σφίξει πάντως τα δόντια και αναμένεται να παίξει από την αρχή, ενώ ο δεύτερος θα χρησιμοποιηθεί ως game changer από τον πάγκο. Αντίθετα, οι Ολλανδοί δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολλανδία: Νοπέρτ, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Άκε, Μπλιντ, Ντούμφρις, Ντε Γιονγκ, Κλάασεν, Ντε Ρουν, Γάκπο, Ντεπάι

Αργεντινή: Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια, Ντε Πολ, Φερνάντες, ΜακΆλιστερ, Μέσι, Άλβαρες, Γκόμες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ