aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑπάντηση Μαρτσίνιακ σε «Equipe»: «Με ευχαρίστησαν οι Γάλλοι παίκτες… παράβαση και στο γκολ τους»

Απάντηση Μαρτσίνιακ σε «Equipe»: «Με ευχαρίστησαν οι Γάλλοι παίκτες… παράβαση και στο γκολ τους»

Αναφορικά με την κριτική για το και τα παράπονα της «Equipe» στον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία και το τέρμα της «αλμπισελέστε» που θα έπρεπε να ακυρωθεί απάντησε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σίμον Μαρτσίνιακ.

Συγκεκριμένα ο Πολωνός διαιτητής δήλωσε:

«Για εμένα σημασία έχει το τι λένε οι ποδοσφαιριστές. Οι Γάλλοι με ευχαρίστησαν μετά το ματς και ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι με την διαιτησία. Μου το είπε τόσο ο Εμπαπέ όσο και ο Γιορίς. Επίσης όταν σκόραρε η Γαλλία υπήρχαν επτά αναπληρωματικοί τους εντός του γηπέδου. Δεν είναι σοβαρό να ψάχνουμε για τέτοια πράγματα».

Υπενθυμίζεται πως στο στο 3-2 της Αργεντινής ορισμένοι παίκτες της ομάδας του Σκαλόνι από τον πάγκο πατούσαν εντός των τεσσάρων γραμμών, πράγμα που προκάλεσε και την αντίδραση του γαλλικού μέσου, που έκανε λόγο για τέρμα που έπρεπε να ακυρωθεί.

Το γκολ του Μέσι μέτρησε κανονικά, με τους «τρικολόρ» στη συνέχεια να ισοφαρίζουν με χατ-τρικ του Κίλιαν Εμπαπέ με την ομάδα του Ντεσάμπ να χάνει το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ