aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑγγλία: Παίζει στην πρεμιέρα του Μουντιάλ για πρώτη φορά από το 1966

Αγγλία: Παίζει στην πρεμιέρα του Μουντιάλ για πρώτη φορά από το 1966

Για πρώτη φορά από την επική χρονιά της αναρρίχησης στην κορυφή του κόσμου πριν από 46 χρόνια, η Αγγλία θα παίξει στην εναρκτήρια ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα «τρία λιοντάρια» είχαν κάτι παραπάνω από ευνοϊκή κλήρωση για να περάσουν από τη φάση των ομίλων, έχοντας κληθεί ν’ αντιμετωπίσουν τον προσεχή Νοέμβριο το Ιράν, τις ΗΠΑ και μια εκ των Ουαλίας, Σκωτίας ή Ουκρανίας, ανάλογα και την κατάληξη των μπαράζ που απομένουν.

Η Αγγλία ποτέ από το μακρινό 1966 δεν είχε ξαναπαίξει την πρώτη ημέρα του Μουντιάλ και θα το πράξει φέτος. Τότε, την 11η Ιουλίου, είχε κοντραριστεί με την Ουρουγουάη, με την οποία έμειναν στο 0-0, προτού έρθει η νίκη (2-0) απέναντι στο Μεξικό και το ίδιο αποτέλεσμα σε κόντρα με την Γαλλία.

Φέτος το πρώτο ματς της ομάδας του Σάουθγκεϊτ θα είναι στις 21 του Νοέμβρη κόντρα στο Ιράν, στην πρώτη ιστορικά καταγεγραμμένη κόντρα αυτών των δύο εθνών στο ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ