aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Ανακοινώνεται ο αντικαταστάτης του Λαντσίνι

Ανακοινώνεται ο αντικαταστάτης του Λαντσίνι

Μια ημέρα μετά τον τραυματισμό του Μανουέλ Λαντσίνι, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο στη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής Αργεντινής, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την τελική φάση του Μουντιάλ, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του ενόψει της διοργάνωσης.

Αυτός είναι ο μέσος της Ρίβερ Πλέιτ, Έντσο Πέρες, ο οποίος θα ενσωματωθεί άμεσα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο 32χρονος άσος έχει αγωνιστεί ακόμη στην διάρκεια της καριέρας του σε Γοδόι Κρους, Εστουντιάντες, Μπενφίκα και Βαλένθια, ενώ μετράει 23 συμμετοχές στην Εθνική Αργεντινής, την τελευταία από τις οποίες κατέγραψε σε φιλικό με τη Νιγηρία τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Πέρες ετοιμάζεται για το δεύτερο Μουντιάλ της καριέρας του, καθώς αντικατέστησε τον τραυματία Άνχελ Ντι Μαρία στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 και αγωνίστηκε στη συνέχεια στον ημιτελικό και τον τελικό της διοργάνωσης.

Η -φιναλίστ του 2014- Αργεντινή μετέχει στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ της Ρωσίας, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία (16/6), την Κροατία (21/6) και τη Νιγηρία (26/6).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ