aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΑυτός θα είναι ο νικητής του Μουντιάλ (pics)

Αυτός θα είναι ο νικητής του Μουντιάλ (pics)

Οι όμιλοι του Μουντιάλ έχουν γίνει γνωστή από την περασμένη Παρασκευή (1/12) και ήδη οι εκτιμήσεις για το νικητή της διοργάνωσης δίνουν και παίρνουν.

Το ΤalkSport, χρησιμοποιώντας έναν σούπερ υπολογιστή προέβλεψε όχι μόνο το νικητή, αλλά και το ποιοι θα προκριθούν από κάθε όμιλο, καθώς και τα σκορ των νοκ άουτ μέχρι τον τελικό της 15ης Ιουλίου.

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις που έδωσε:

Νικητές ομίλων (σε παρένθεση η θέση που θα πάρουν):

Γκρούπ Α : Ουρουγουάη (1η), Αίγυπτος (2η)

Γκρουπ Β: Ισπανία (1η), Πορτογαλία (2η)

Γκρουπ Γ: Γαλλία (1η), Δανία (2η)

Γκρουπ Δ: Αργεντινή (1η), Κροατία (2η)

Γκρουπ Ε: Βραζιλία (1η), Σερβία (2η)

Γκρουπ ΣΤ: Γερμανία (1η), Σουηδία (2η)

Γκρουπ Ζ: Βέλγιο (1η), Αγγλία (2η)

Γκρουπ Η: Κολομβία (1η), Πολωνία (2η)

Φάση των 16:

Ουρουγουάη – Πορτογαλία 1-2 : Η ομάδα των Κριστιάνο Ρονάλντο και Φερνάντο Σάντος είναι αυτή που θα προκριθεί σε βάρος της παρέας του Λουίς Σουάρεζ.

Γαλλία – Κροατία 2-0: Οι υπερηχητικοί Γάλλοι δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, παρά την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των Κροατών.

Βραζιλία – Σουηδία 3-0: Άνετη και χαλαρή θα προκριθεί στην επόμενη φάση η Βραζιλία του Νεϊμάρ, καθώς το εμπόδιο της Σουηδίας δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα υψηλό.

Βέλγιο – Πολωνία 1-0: Οι-γεμάτοι σταρ-Βέλγοι θα δυσκολευτούν μεν, θα προκριθούν δε απέναντι στους σκληροτράχηλους Πολωνούς του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ισπανία – Αίγυπτος 3-2: Στο σαφέστατα πιο χορταστικό ματς της φάση των 16, οι Αιγύπτιοι θα βάλουν δύσκολα στους Ισπανούς, οι οποίοι με όπλο την επίθεση τους θα προκριθούν στους 8.

Αργεντινή – Δανία 3-0: Καμία τύχη δεν θα έχουν οι Δανοί, με τον Λιονέλ Μέσι να οδηγεί τους Αργεντίνους με άνεση στα προημιτελικά.

Γερμανία – Σερβία 2-0: Η κυνικότητα των Γερμανών είναι αυτή που θα τους δώσει και τη νίκη-πρόκριση απέναντι στους αξιόμαχους Σέρβους.

Κολομβια – Αγγλία 1-2 (παράταση): Στο πιο συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, οι Άγγλοι με ηγέτη τον Χάρι Κέιν θα ξορκίσουν την κατάρα των παρατάσεων και θα πετάξουν εκτός τους Κολομβιανούς.

Προημιτελικά:

Πορτογαλία – Γαλλία 1-2: Το Μουντιάλ θα τελειώσει στους 8 για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς οι Γάλλοι θα αποδειχτούν ανώτεροι σαν ομάδα και θα πάρουν την εκδίκηση τους για τον χαμένο τελικό του Euro 2016.

Βέλγιο – Βραζιλία 0-2: Η Βραζιλία με τον Νεϊμάρ να ηγείται για ένα ακόμα παιχνίδι θα αποκλείσει σχετικά εύκολα τους Βέλγους, οι οποίοι για ένα ακόμα Μουντιάλ δεν θα μπορέσουν να κάνουν το step up που όλοι ανέμεναν.

Ισπανία – Αργεντινή 2-3 (παράταση): Ο Λιονέλ Μέσι θα τεθεί αντιμέτωπος με πολλούς συμπαίκτες και αντιπάλους και θα καταφέρει να οδηγήσει τους Αργεντινούς στα ημιτελικά μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα απέναντι στους Ισπανούς.

Γερμανία – Αγγλία 2-1 (παράταση): Παλιά μου τέχνη κόσκινο για τους Γερμανούς, οι οποίοι θα συνεχίσουν τις πελατειακές τους σχέσεις με τους Άγγλους και θα τους αποκλείσουν για ακόμα μια φορά σε μεγάλη διοργάνωση.

Ημιτελικά:

Γαλλία – Βραζιλία 2-3: Ο Νεϊμάρ και η παρέα του θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό του Μουτνιάλ, καθώς θα καταφέρουν να κερδίσουν σε ένα ματς-θρίλερ τους Γάλλους, οι οποίοι για μια ακόμα διοργάνωση θα φτάσουν κοντά στην πηγή, αλλά δεν θα πιουν νερό.

Αργεντινή – Γερμανία 1-0: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει για τους Αργεντινούς, οι οποίοι μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι θα πετάξουν έξω τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Γερμανούς, με το ίδιο σκορ (1-0) με το οποίο είχαν ηττηθεί από τα Πάντσερ στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Τελικός:

Βραζιλία – Αργεντινή 2-1 (παράταση): Ένας τελικός Βραζιλία – Αργεντινή ήταν το όνειρο τον απανταχού ποδοσφαιρόφιλων και στα γήπεδα της Ρωσία θα γίνει πράξη. Οι Βραζιλιάνοι θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου (6ο στην ιστορία τους), με τον Νεϊμάρ να περνάει πλέον στην ιστορία. Από την άλλη, οι Αργεντινοί και ο Λιονέλ Μέσι θα αγγίξουν για μια ακόμα φορά το τρόπαιο, όμως θα ηττηθούν ξανά στην παράταση.

Φυσικά να τονίσουμε πως όλες οι προβλέψεις είναι εντελώς υποθετικές, καθώς η έναρξη του Μουντιάλ απέχει επτά μήνες ακόμα και όλες οι ισορροπίες πριν και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης μπορούν να αλλάξουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ