aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα9ος όμιλος: Υπερηχητική Πολωνία με λάμψη Λεβαντόφσκι

9ος όμιλος: Υπερηχητική Πολωνία με λάμψη Λεβαντόφσκι

Ασταμάτητη ήταν η Πολωνία κόντρα στο Σαν Μαρίνο!

Με τους Σφιντέρσκι και Σιμάνσκι να αγωνίζονται για 90 λεπτά, οι Πολωνοί διέλυσαν τον αδύναμο ουραγό του ομίλου, που παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.

Η Πολωνία, από την άλλη, ανέβηκε στη δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς, πέντε πίσω από την Αγγλία και έναν πάνω από την Αλβανία.

Το… πάρτι των γκολ ξεκίνησε νωρίς για την ομάδα του Πάουλο Σόουζα, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο πέμπτο μόλις λεπτό, ενώ στο 16’ σειρά πήρε ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Με πλασέ από την καρδιά της μικρής περιοχής, ο 24χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αστόχησε σε τετ α τετ.

Στο 21’ ο Σιμάνσκι συνεργάστηκε με τον Λεβαντόφσκι, με τον δεύτερο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Στο 44’ ο σταρ της Μπάγερν «σέρβιρε» το γκολ στον Λινέτι για το 4-0 του ημιχρόνου.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, το Σαν Μαρίνο πέτυχε ιστορικό γκολ, μειώνοντας στο 48’ με τον Νάνι και από κει και πέρα πήρε σειρά ο Μπούκσα. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός πήρε… φόρα μετά το 67’ και με χατ τρικ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου

Αλβανία-Ουγγαρία 1-0
(87′ Μπρόζα)

Αγγλία-Ανδόρα 4-0
(18′, 78′ Λίνγκαρντ, 72′ πεν. Κέιν, 85′ Σακά)

Σαν Μαρίνο-Πολωνία 1-7
(5’, 21’ Λεβαντόφσκι, 16’ Σφιντέρσκι, 44’ Λινέτι, 67’, 90+2′, 90+4 Μπούκσα)

Η βαθμολογία:
1. Αγγλία 15
2. Πολωνία 10
3. Αλβανία 9
4. Ουγγαρία 7
5. Ανδόρα 3
6. Σαν Μαρίνο 0

Η επόμενη (6η) αγωνιστική:

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου
Αλβανία-Σαν Μαρίνο
Ουγγαρία-Ανδόρα
Πολωνία-Αγγλία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ