aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα6ος όμιλος: Τα έφερε όλα… τούμπα και αγκάλιασε τη δεύτερη θέση η Σκωτία

6ος όμιλος: Τα έφερε όλα… τούμπα και αγκάλιασε τη δεύτερη θέση η Σκωτία

Θρίλερ με… χαμόγελα για τη Σκωτία. Με ήρωα τον Μακτόμινεϊ, ο οποίος πέτυχε νικητήριο γκολ στο 90+4’, η ομάδα του Στιβ Κλαρκ επικράτησε 3-2 του Ισραήλ στη Γλασκώβη με ανατροπή και έκανε αποφασιστικό βήμα για τη δεύτερη θέση.

Η καλή μέρα δεν φάνηκε απ’ το πρωί για τους γηπεδούχους. Αφού ο Ζάχαβι άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με φαουλάρα, ενώ στο 29’ ισοφάρισε ο ΜακΓκιν με γλυκό πλασέ από τα όρια της περιοχής. Δύο λεπτά μετά, ήρθε νέο προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους με τον Νταμπούρ. Η Σκωτία βρέθηκε μια αγκαλιά από νέα ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά ο Ντάικς έχασε πέναλτι.

Ωστόσο, ο παίκτης της ΚΠΡ, πήρε εν μέρει το αίμα του πίσω στο 57ο λεπτό, κάνοντας το 2-2, με το VAR να επικυρώνει ότι πρόκειται για κανονικό γκολ. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, μπήκε το «χρυσό» γκολ του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το στήθος έπειτα από κόρνερ του ΜακΓκιν.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ