aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα4ος όμιλος: Νίκη με Αραγιούρι και Βαλακάρι η Φινλανδία

4ος όμιλος: Νίκη με Αραγιούρι και Βαλακάρι η Φινλανδία

Την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ πήρε η Φινλανδία, επικρατώντας 1-0 του Καζακστάν στην Πέμπτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου. Βασικοί για τη νικήτρια ήταν οι Αραγιούρι και Βαλακάρι.

Έπειτα από δύο ισοπαλίες και δύο ρεπό, οι Φινλανδοί πήραν το τρίποντο που τους ανέβασε στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από τη Γαλλία και άφησε τους Καζάκους στον πάτο της βαθμολογίας με δύο βαθμούς.

Η Φινλανδία είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και απείλησε με τους Bαλακάρι (20’) και Τέιλορ (34’), ενώ και στο 55’ ο πρώτος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ, όμως η προσπάθειά του πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Η πίεση των Φιλανδών αυξήθηκε κατακόρυφα από εκεί και πέρα με τον Πούκι στο 57’ να σουτάρει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι και τον Πογιάνπαλο στο 60’ να νικάει τον Καζάκο τερματοφύλακα με κεφαλιά, για το τελικό 1-0.

Αναλυτικά, η πέμπτη αγωνιστική:

Σάββατο 4/9
Φινάνδία-Καζακστάν 1-0
(60’ Πογιάνπαλο)
Ουκρανία-Γαλλία (21:45)

Η βαθμολογία (σε τέσσερα παιχνίδια):
1. Γαλλία 8
2. Φινλανδία 5*
3. Ουκρανία 4
4. Βοσνία 2*
5. Καζακστάν 2
*ματς λιγότερο

Η επόμενη (6η) αγωνιστική:
Τρίτη 7/9
Βοσνία-Καζακστάν (21:45)
Γαλλία-Φινλανδί8α (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ