aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα2ος όμιλος: Πέρασε από το Κόσοβο και έπιασε κορυφή η Ισπανία! (vid)

2ος όμιλος: Πέρασε από το Κόσοβο και έπιασε κορυφή η Ισπανία! (vid)

Πάτησε κορυφή η Ισπανία! Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε επικράτησε 2-0 του Κοσόβου , μένει μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παίρνει προβάδισμα για το Μουντιάλ του Κατάρ, παρότι έχει ματς περισσότερο.

Η πρώτη φάση στο ματς ανήκε στο Κόσοβο στο 5ο λεπτό με τον Ρασίτσα, με τους γηπεδούχους να δυσκολεύουν πολύ τους Ισπανούς στο πρώτο 25λεπτο, αφού δεν τους επέτρεψαν να φτιάξουν κάποια κλασική φάση.

Ωστόσο το γκολ ήρθε στο 32’ με τον Φορνάλς, ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Λίγο αργότερα στο 41’ ο Μούριτς δεν επέτρεψε στον Σολέρ να διευρύνει το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος κύλησε με το ίδιο τέμπο, με την Ισπανία να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, να ψάχνει το 2ο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη από νωρίς. Παρόλ’ αυτά αυτό ήρθε στο 90’ με τον Τόρες, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την «φούριας ρόχας»!

Έτσι η Ισπανία βρίσκεται στην πρώτη θέση στον όμιλό της, βάζοντας γερές βάσεις για να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ