aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα1ος όμιλος: Δύσκολη νίκη η Σερβία και ετοιμάζεται για «τελικό» (vid)

1ος όμιλος: Δύσκολη νίκη η Σερβία και ετοιμάζεται για «τελικό» (vid)

Έκανε το χρέος της και προσπέρασε -έστω και προσωρινά- την Πορτογαλία η Σερβία. Η ομάδα του Στοΐκοβιτς επικράτησε 1-0 του Λουξεμβούργου εκτός έδρας, βγάζοντας εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή της μέχρι τον «τελικό» με τους Ίβηρες.

Το γκολ του Βλάχοβιτς στο 68ο λεπτό με πλασέ έπειτα από την κόντρα των φιλοξενούμενων, αποδείχθηκε αρκετό για το «τρίποντο». Με αυτόν τον τρόπο, η Σερβία έφτασε τους 14 βαθμούς, έναντι 13 της Πορτογαλίας, η οποία, ωστόσο, έχει ένα ματς λιγότερο.

Την Τρίτη ακολουθεί το εντός έδρας ματς με το Αζερμπαϊτζάν και στη συνέχεια το καθοριστικό παιχνίδι ανάμεσα στη Σερβία και την ομάδα του Σάντος. Το οποίο θα κρίνει την πρώτη θέση, που δίνει απευθείας εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν ανταγωνιστικοί, όπως έχουν πράξει καθ’ όλη τη διάρκεια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ και άγχωσαν την ομάδα του Στοΐκοβιτς, η οποία κατάφερε να σφραγίσει την ανωτερότητά της, έστω και δύσκολα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ