aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΜόντριτς: Μπήκε στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ της εθνικής Κροατίας

Μόντριτς: Μπήκε στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ της εθνικής Κροατίας

Έχει συμπληρώσει 37 χρόνια ζωής παρόλα αυτά ο Λούκα Μόντριτς όχι μόνο δεν δείχνει διάθεση να σταματήσει αλλά συνεχίζει να προσφέρει μαγεία στο ποδοσφαιρικό κοινό και να κατακτάει νέους στόχους.

Αυτό έγινε και το βράδυ της Κυριακής (25/09) στο πλαίσιο του τελευταίας αγωνιστικής του Nations League, με τον μέσο της Ρεάλ να αξιοποιεί ασίστ του Βλάσιτς και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Αυστρίας για να γράψει το 1-0 για τους Κροάτες.

Το γκολ αυτό ήταν ιστορικό για τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας του 2018 αφού έφτασε τα 23 με τη φανέλα με το εθνόσημο και ανέβηκε μόνος στην πέμπτη θέση του πίνακα των σκόρερ της εθνικής του ομάδας, αφήνοντας πίσω του Ντάριο Σρνα (22).

Κορυφαίος σκόρερ για την «χρβάτσκα» είναι ο -νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας- Νταβόρ Σούκερ με 45 γκολ ενώ πρώτος σκόρερ από τους εν ενεργεία παίκτες της είναι ο Ίβαν Πέρισιτς με 32 γκολ.

Οι πρώτοι σκόρερ της εθνικής Κροατίας:
Νταβόρ Σούκερ – 45 γκολ
Μάριο Μάντζουκιτς – 33 γκολ
Ίβαν Πέρισιτς – 32 γκολ
Εντουάρντο – 29 γκολ
Λούκα Μόντριτς – 23 γκολ
Ντάριο Σρνα – 22 γκολ
Ίβιτσα Όλιτς – 20 γκολ
Αντρέι Κράμαριτς – 19 γκολ
Νίκολα Κάλινιτς, Γκόραν Βλάοβιτς, Νίκο Κράνιτσαρ, Ίβαν Ράκιτιτς – 15 γκολ
Νίκο Κόβατς – 14 γκολ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ