aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜετεγγραφές: Οι 41 χώρες που έχουν ακόμα ανοιχτά παράθυρα

Μετεγγραφές: Οι 41 χώρες που έχουν ακόμα ανοιχτά παράθυρα

Η μετεγγραφική περίοδος συνεχίζεται περίπου στο… ένα τέταρτο του πλανήτη, έστω κι αν στην Ευρώπη τα “παράθυρα” που έμειναν ανοιχτά είναι μόλις τέσσερα, μιας και Πορτογαλία και Ουκρανία ρίχνουν αυλαία την Πέμπτη.

Η Τουρκία παραδοσιακά αργεί να κλείσει τις μεταγραφές της και φέτος τις κρατά μέχρι τις 14 Οκτωβρίου. Το αντίστοιχο παράθυρο στο Ισραήλ κλείνει στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ δύο ημέρες αργότερα τελειώνουν οι μεταγραφές σε Σλοβακία και Σαν Μαρίνο.

Στις υπόλοιπες ηπείρους, η κατάσταση είναι διαφορετική. Στην Αφρική, ένα μεγάλο μέρος των μελών της CAF έχουν ανοιχτό παράθυρο για μερικές ημέρες ακόμα, με την Αίγυπτο και το Καμερούν να δίνουν περιθώριο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου στις ομάδες τους για να ενισχυθούν με ποδοσφαιριστές.

Στην Ασία, ξεχωρίζουν οι μεταγραφές σε ΗΑΕ, όπου καταλήγει ο Κώστας Μανωλάς. Η Σαουδική Αραβία άλλαξε τις ημερομηνίες και πλέον το μεταγραφικό παράθυρο ανοίγει στις 25 Σεπτεμβρίου και κλείνει στις 5 Οκτωβρίου.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τα μεγάλα πρωταθλήματα της Βόρειας Αμερικής έχουν κλειστό παράθυρο, όμως υπάρχουν αρκετές χώρες της Καραϊβικής που κάνουν ακόμα μεταγραφές. Στο Νότο, η Ουρουγουάη έχει ανοιχτό παράθυρο μέχρι το τέλος του έτους!

Τα ανοιχτά μετεγγραφικά παράθυρα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ