aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜέσι: «Υπήρχαν δημοσιογράφοι που μου φέρονταν σαν να είμαι αποτυχημένος»

Μέσι: «Υπήρχαν δημοσιογράφοι που μου φέρονταν σαν να είμαι αποτυχημένος»

Την ψυχολογική του απελευθέρωση μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα παραδέχθηκε ο Λιονέλ Μέσι. Σε συνέντευξή του στο ESPN, ο Αργεντινός σταρ στάθηκε στην ισοπεδωτική κριτική που δεχόταν επειδή δεν είχε πανηγυρίσει τίτλο με την εθνική, εξαιτίας της οποίας αντιμετώπισε σαν λύτρωση την κούπα στα γήπεδα της Βραζιλίας.

«Όταν κατακτήσαμε το τρόπαιο δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το είχα ονειρευτεί τόσο ώστε δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε. Ειλικρινά, το απολαμβάνω περισσότερο τώρα που βλέπω εκείνες τις εικόνες, όπου είχα παραλύσει. Το να ξέρουμε πως δεν ήμασταν οι καλύτεροι στον κόσμο ήταν ένα σημείο καμπής για εμάς. Τώρα αυτό που θέλουμε είναι να αναπτυχθούμε ως ομάδα», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Επιτέλους έκανα όμορφες διακοπές από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Έπαιζα πάντα χωρίς να πετύχω το στόχο και οι πρώτες 15 ημέρες ήταν πικρές. Υπήρχαν δημοσιογράφοι που μου φέρονταν σαν να ήμουν αποτυχημένος και με κατηγορούσαν πως δεν ένιωθα τη φανέλα. Θα πρέπει να αρχίσουμε έχοντας αποδεχτεί πως δεν είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο. Δεν ήμασταν πριν οι χειρότεροι και δεν είμαστε τώρα οι καλύτεροι».

Παράλληλα ο Μέσι δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στη συνεισφορά του ομοσπονδιακού τεχνικού, Λιονέλ Σκαλόνι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αξίζει να κερδίσει τα εύσημα για όλο αυτό. Ήταν εκείνος που ανέλαβε την εθνική Αργεντινής σε μία δύσκολη στιγμή, ήταν εκείνος που πίστεψε και έχτισε σιγά-σιγά. Πάντα ήξερε τι ήθελε. Εμπιστεύτηκε τους παίκτες, τα νέα πρόσωπα, τους νεαρούς. Κάναμε ένα άλμα μετά το Copa America και αρχίσαμε να ωριμάζουμε ως εθνική ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ