aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Μέσι: «Μου πήρε σχεδόν ολόκληρη την καριέρα μου για να κατακτήσω το Μουντιάλ»

Μέσι: «Μου πήρε σχεδόν ολόκληρη την καριέρα μου για να κατακτήσω το Μουντιάλ»

Αθλητής της χρονιάς για το 2022 αναδείχθηκε ο Λιονέλ Μέσι στην τελετή βραβείων Laureus Sports Awards, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα (8/5). Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Αργεντινός σταρ έλαβε τη συγκεκριμένη διάκριση μετά το 2020 που το είχε κατακτήσει για πρώτη.

Ο Pulga μίλησε για το όνειρό του που έγινε πραγματικότητα με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναφέρθηκε στις μεγάλες επιτυχίες του με την Μπαρτσελόνα, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στην Παρί.

“Είναι τιμή μου να μοιράζομαι την υποψηφιότητα με όλους αυτούς τους σπουδαίους αθλητές τους οποίους θαυμάζω πολύ. Ο καθένας θα μπορούσε να το έχει κερδίσει.

Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνω τέτοιου είδους αναγνώριση. Φέτος ήμουν τυχερός που εκπλήρωσα το μεγάλο μου όνειρο, να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής.

Μου στοίχισε πολύ, σχεδόν ολόκληρη την καριέρα μου. Ενδιάμεσα, πέρασα από όλα, πολλές χαρές με την Μπαρτσελόνα και πολλή στεναχώρια με την εθνική, αλλά δεν σταμάτησα ποτέ και όλα ήταν ένα μάθημα για μένα.

Υπήρχαν πολλά εμπόδια στην πορεία, αλλά πάντα προσπαθούσα να βελτιώνομαι με την υποστήριξη του λαού μου. Είμαι πολύ ευγνώμων που μπόρεσα να εκπληρώσω το όνειρό μου και αυτό μιας ολόκληρης χώρας.

Χρειάστηκε χρόνος για να τα καταφέρω, αλλά ήταν ό,τι πιο όμορφο μου συνέβη. Αυτό το βραβείο είναι για όλη την Αργεντινή. Σας ευχαριστώ πολύ”, είπε ο Μέσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ