aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Μέσι: Κίνδυνος να χάσει πολλά ματς λόγω προβλήματος στο γόνατο

Μέσι: Κίνδυνος να χάσει πολλά ματς λόγω προβλήματος στο γόνατο

Νοκ άουτ, όχι μόνο για τον αγώνα με τη Λειψία αλλά πιθανότατα και για αρκετά περισσότερα ματς, τέθηκε ο Λιονέλ Μέσι. Όπως αναφέρεται στην Αργεντινή, το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο του 34χρονου άσου είναι πιο σοβαρό από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί και πιθανότατα θα πάει στη Μαδρίτη για να κάνει ειδική θεραπεία.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο «Λέο» ταλαιπωρείται από έντονες ενοχλήσεις από ένα σκληρό μαρκάρισμα που είχε δεχτεί στις 2 Σεπτεμβρίου και τον αγώνα με τη Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον Λουίς Αντριάν Μαρτίνες.

Υπενθυμίζεται πως ο Μέσι είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λιλ (2-1) με την επίσημη ενημέρωση να μιλά για μυϊκές ενοχλήσεις, αλλά τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει οστικό οίδημα.

Μένει να φανεί σε πόσα παιχνίδια θα απουσιάσει ο Αργεντινός άσος, αλλά και αν θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για τα προσεχή σημαντικά ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι στην Ουρουγουάη στις 13 Νοεμβρίου εκτός έδρας και τη Βραζιλία εντός έδρας τέσσερις μέρες μετά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ